Nyílt irodalmi pályázat: szerepelj a kortárs versantológiánkban!

Bejegyzés közzétéve:
2023. szeptember 08.

Célunk egy olyan antológia kiadása, ami reflektál a közös jelenünkre és szavakat adhat a belső érzéseink kifejezéséhez a kor szellemében.

Ezért megjelenést biztosítunk az Áramlat Alapítvány első versválogatásában. Fiatal szerzők írásait és feltörekvő alkotók festményeit, grafikáit, illusztrációit válogatjuk a kötetbe. A kötet nyomtatásban jelenik meg, a szerzők és művészek tiszteletpéldányban részesülnek. Az elkészült kiadványt egy irodalmi est keretében mutatjuk be decemberben, Kecskeméten.

A pályázatnak nincs nevezési díja, és több munkát is küldhetsz. Megkötés nélkül jelentkezhetsz magyar nyelvű verssel, vizuális alkotással.

Ezeket egy gyakorlott irodalmi szerkesztő iránymutatása mellett fogjuk elbírálni, aki a kortárs irodalmi szcéna átfogó ismeretével vezeti a munkánkat.

A beküldött pályamunkákat tematikus sorozatokba válogatjuk a köteten belül, és ezek közül választjuk ki a kiadvány címadó versét is.

Grafikai munkákat és festményeket várunk a kötet borítójára, a tematikus sorozatok címei mellé.

Jelentkezési határidő: 2023. szeptember 29. 23:00

A pályamunkákat a szerkesztoseg@kecsup.hu emailcímre várjuk. Az email tárgya legyen: Versantológia-pályázat. Az írásokat word-dokumentumként (doc, docx) csatold. A fájl nevében szerepeljen neved és az alkotás (vers, ciklus, festmény, grafika) címe. A műveid korábbi megjelenése nem akadály, de kérünk, tájékoztass róla a levélben.

Segítjük az állampolgári tájékozódást és tájékoztatást, a közéleti kultúrát és szolgáljuk a közjót, kiemelten az információszabadság érvényre juttatása és a közügyekben való állampolgári részvétel népszerűsítése révén.
2023 © Minden jog fenntartva. Áramlat Alapítvány
menuchevron-down