Október 5-én KECSUP EST keretében közlekedési fórumot szervezünk

Bejegyzés közzétéve:
2022. október 02.

A mögöttünk hagyott szeptemberi hónap folyamán hangsúlyosan foglalkozott a KecsUP szerkesztősége Kecskemét közlekedésével, annak mindennapjaival és hosszútávú kilátásaival egyaránt. De nem mondtunk el mindent, és ami talán még ennél is fontosabb, a mi figyelmünket is elkerülhették lényeges kérdések, fontos problémák.

Ezért számítunk olvasóinkra is, hogy ők maguk vessék fel ezeket a témákat, beszéljük ki, beszéljük meg őket. Találkozzunk egymással október 5-én, szerdán este 6 órától a Trabant RomKocsmában (Kecskemét, Szövetség tér), hogy könnyebb, oldottabb hangulatban, ugyanakkor a közéleti diskurzusnak megfelelő keretek között cserélhessünk eszmét Kecskemét közlekedésével kapcsolatban.

Beszélgetőpartnereket is felkértünk, akik nem csupán résztvevői és használói a közlekedésnek, hanem egyben kompetens képviselői is:

  • Marticsek Dénes, a Magyar Kerékpárosklub Kecskeméti Területi Szervezetének aktivistája
  • Füredi András, a Füredi Autósiskola vezetője
  • Hanó Mihály, Mozgáskorlátozottak Bács-Kiskun Megyei Egyesületének elnöke
  • Hencz András, Magyar Vakok és Gyengénlátók Bács-Kiskun Megyei Egyesületének elnöke
    A beszélgetés moderátora: Dr. Falusi Norbert.

Az esemény ingyenes, ezen kívül online élőben is követhető lesz. Viszont aki személyesen is eljön, meghívjuk egy pohár sörre vagy üdítőre, hogy még fesztelenebb légkörben „közlekedjük át” közösen ezt az estét.
Legyünk minél többen! Várunk mindenkit szeretettel október 5-én este 6 órától a Trabant RomKocsmában az októberi KecsUP Estünkön!

Segítjük az állampolgári tájékozódást és tájékoztatást, a közéleti kultúrát és szolgáljuk a közjót, kiemelten az információszabadság érvényre juttatása és a közügyekben való állampolgári részvétel népszerűsítése révén.
2023 © Minden jog fenntartva. Áramlat Alapítvány
menuchevron-down